ÁLLATORVOSI ÜGYELET
Dorogtól-
Ürömig

Állatorvos Pilisvörösvár

Felismerve, hogy a környék állattartói hétvégén, éjszaka és ünnepnapokon nem tudnak hová fordulni kedvencük problémájával, kialakítottunk egy közös ügyeleti rendszert.  
Ide a Pilisvörösvári Ligeti Állatorvosi Rendelő, az Ürömi Állatorvosi Rendelő és a Szántó-Vet Állatorvosi Rendelő kollégái tartoznak (öt fős állatorvosi csapat).

Rendelőinkben állatorvosi ügyeleti időszakban a kórházi ellátást nem igénylő pácienseket tudjuk fogadni.

Az ügyelet telefonos, tehát a telefonhívás után tudunk házhoz vagy inkább a jobb ellátás igénybe vétele miatt a megbeszélt rendelőbe menni. (Bármelyik telefonszámot hívja, az mindig az ügyeletes kollégánál fog csörögni.)

ÁLLATORVOSI ÜGYELET

Ügyelet minden nap (hétvégén és munkaszüneti napokon is) reggel 7-től este 8-ig!

(Legközelebbi éjszakai ügyelet a Lehel úti állatkórházban.) 

HÍVÁSRA HÁZHOZ MEGYÜNK!

Ügyelet : +36 30 924-1520 

a fenti számon hétvégén és ünnepnapokon is ügyeletet tartunk, (Dr. Minya László, Dr. Bartal Balázs, Dr. Major Edina és Dr. Saufert Gyula állatorvosok érhetőek el)

 (Az ügyeletet kizárólag a vonzáskörzetünkből érkező pácienseink számára tudjuk biztosítani!)

 NEM tartózkodunk egész nap a rendelőben. Kizárólag telefonos behívós ügyelet a Pilisvörösvári, Ürömi vagy Solymári Rendelőkben.

(Legközelebbi éjjel-nappali ügyeleti ellátás a Lehel úti Állatkórházban)

 

A hétvégén napközben az ügyeleti díj 18 000 Ft, éjszaka 30 000 Ft, amire még a munkaidőben szokásos vizsgálatok, kezelések és gyógyszerek költségei jönnek.

Kollégáink minden esetben kikérdezik a tulajdonost az állat állapota felől, itt kell eldöntsük, hogy valóban sürgősségi esetről van-e szó vagy ráér a probléma  a rendelő nyitásáig. Bizonyos esetekben, amikor nem elég egy állatorvos, hanem szakképzett segítségre is zsükség van (gyomorcsavarodás-, méhgyulladás műtét, császármetszés) akkor egyeztetnünk kell másik segítővel is. Ritkán előfordulhat, hogy nincs segítségünk vagy a probléma olyan jellegű, hogy nem tudjuk megoldani, akkor a megfelelő ellátó intézmény felkeresését fogjuk javasolni.

Mivel kollégáink az állatorvosi ügyeletet munkaidőn kívül végzik, ezért minden esetben ügyeleti díjat számolunk fel. A hétvégén napközben az ügyeleti díj 18 000 Ft, éjszaka 30 000 Ft, amire még a munkaidőben szokásos vizsgálatok, kezelések és gyógyszerek költségei jönnek.

NEM tartózkodunk egész nap a rendelőben. Kizárólag telefonos behívós ügyelet a Pilisvörösvári, Ürömi vagy Solymári Rendelőkben.


Állatorvosi ügyelet: +36 30 924-1520

Pilisvörösvár állatorvosi ügyelet