© 2019. Saufert Gyula - Pilisvörösvári Ligeti Állatorvosi Rendelő  Pilisvörösvár, Kisfaludy u. 48. Tel: +36 26 332-450, +36 30 9241-520

IMPRESSZUM

Állatorvos Pilisvörösvár | Állatortopédia | Pilisvörösvári állatorvos

Állatorvos Pilisvörösvár
Állatorvos Pilisvörösvár Ügyelet Bemutatkozás Szolgáltatások Galéria Kapcsolat Kutyakozmetika  Állateledel bolt  Tudásanyag
Pilisvörösvár Állatorvos - Ligeti Állatorvosi Rendelő Állatorvos Pilisvörösvár

Kisfaludy u. 48. | Telefon: +36 26 332-450 | Állatorvosi ügyelet : +36 30 9241-520

ÁLLATORVOSI ÜGYELET Dorogtól-Ürömig

A Pilisvörösvári Ligeti Állatorvosi Rendelő - Állatorvosi ügyelet Pilisvörösvár és környéke

Felismerve, hogy a környék állattartói hétvégén, éjszaka és ünnepnapokon nem tudnak hová fordulni kedvencük problémájával, kialakítottunk egy közös ügyeleti rendszert.  
Ide a Pilisvörösvári Ligeti Állatorvosi Rendelő, az Ürömi Állatorvosi Rendelő és a Szántó-Vet Állatorvosi Rendelő kollégái tartoznak (öt fős állatorvosi csapat).Rendelőinkben állatorvosi ügyeleti időszakban a kórházi ellátást nem igénylő pácienseket tudjuk fogadni. Az ügyelet telefonos, tehát a telefonhívás után tudunk házhoz vagy inkább a jobb ellátás igénybe vétele miatt a megbeszélt rendelőbe menni. (Bármelyik telefonszámot hívja, az mindig az ügyeletes kollégánál fog csörögni.)


Állatorvosi ügyelet: +36 30 9241-520

A hétvégén napközben az ügyeleti díj 10 000 Ft, éjszaka 20 000 Ft, amire még a munkaidőben szokásos vizsgálatok, kezelések és gyógyszerek költségei jönnek.

Kollégáink minden esetben kikérdezik a tulajdonost az állat állapota felől, itt kell eldöntsük, hogy valóban sürgősségi esetről van-e szó vagy ráér a probléma  a rendelő nyitásáig. Bizonyos esetekben, amikor nem elég egy állatorvos, hanem szakképzett segítségre is zsükség van (gyomorcsavarodás-, méhgyulladás műtét, császármetszés) akkor egyeztetnünk kell másik segítővel is. Ritkán előfordulhat, hogy nincs segítségünk vagy a probléma olyan jellegű, hogy nem tudjuk megoldani, akkor a megfelelő ellátó intézmény felkeresését fogjuk javasolni.


Mivel kollégáink az állatorvosi ügyeletet munkaidőn kívül végzik, ezért minden esetben ügyeleti díjat számolunk fel. A hétvégén napközben az ügyeleti díj 10 000 Ft, éjszaka 20 000 Ft, amire még a munkaidőben szokásos vizsgálatok, kezelések és gyógyszerek költségei jönnek.


Az állatorvosi ügyeletben résztvevő állatorvosok:

dr. Szeleczky Regina, dr. Minya László, dr. Kanász-Nagy Dorka, dr. Saufert Gyula, Dr. Péterhegyi Csanád


Állatorvosi ügyelet: +36 30 9241-520