KÜLDETÉSÜNK

Állatorvos Pilisvörösvár

Ahol az Ön kedvence az első!

A Ligeti és Ürömi Állatorvosi Rendelő munkatársai arra törekednek, hogy az Ön kedvencei nagy figyelmet, alapos viszgálatot és egyedi ellátást kapjanak. A betegvizsgálati módszereinket (rendszeres továbbképzések) és eszközeinket folyamatosan bővítjük (röntgen, automata hívó, ultrahang, EKG, mikroszkóp, labor háttér, lágylézer, ultrahangos fogkőeltávolító stb.). A korszerű betegvizsgálati lehetőségek alkalmazásával biztosítani tudjuk, hogy kedvence a megfelelő kezelés alkalmazásával gyorsan és lehetőleg teljesen meggyógyuljon. A diagnózis felállítása során részletesen elmagyarázzuk állata problémáját, a kezelést és kórjóslatot. Folyamatosan törekszünk arra, hogy a mai igényeknek megfelelő kultúrált környezetet, jó parkolási lehetőséget, kényelmes várót, barátságos kezelőt és kórházi részleget alakítsunk ki modern vizsgálati és kezelő eszközökkel.

A környék első, legnagyobb és legjobban felszerelt rendelőjében (Ligeti Rendelő) az Ön kedvence az első! Akár hétközben vagy hétvégén van problémája hozzánk mindig fordulhat segítségért!

Ligeti Rendelőről szóló kisfilmet láthatják. 

 

ORVOSAINK, MUNKATÁRSAINK

1992-ben megnyitotta Pilisvörösváron a Ligeti Állatorvosi Rendelőt – A környék első, legnagyobb és legjobban felszerelt rendelője. 

A hétvégi és ünnepnapi ügyeletekben szintén részt vesz.

Dr. Saufert Gyula

Pilisvörösvári Állatorvos

Az egyetem elvégzése után először sertés és szarvasmarha telepen, majd egy versenyistállónál dolgoztam.1992-ben a kedvenc állatokhoz való kötődésem miatt úgy döntöttem: saját állatorvosi rendelőt nyitok. Pilisvörösváron béreltem épületet és nyitottam meg rendelőmet, elsők közt a megyében.
A praxis folyamatos bővítésével, állateledelbolt és kutyakozmetika nyitásával kinőttük az épületet és végre sikerült saját ingatlanba költözni a Kisfaludy u. 48-ba. Az épület rendbehozatala után a rendelő felszereltségét bővítettem, a folyamatos fejlesztések után most már videootoscop, ultrahang diagnosztika, nagyfrekvenciás röntgenkészülék, automata röntgenfilm hívó, ultrahangos fogkőeltávolító, a tökéletes műtéti sebkészítéshez és vérzéscsillapításhoz elektrokauter, az állatok biztonságos altatásához altatógép, oxigén koncentrátor, őrzőmonitor, állatmérleg várja a pácienseket.

Műtőnkben már csontsebészeti beavatkozásokat is el tudunk végezni. 2008 szeptemberére készült el a nappali kórház részleg.  A fejlesztések mellett természetesen rendszeresen továbbképzéseken is részt veszek. 2002-ben külföldre távozó kollégámtól átvettem az Ürömi Állatorvosi Rendelő irányítását, ahol dr. Szeleczky Regina és dr. Minya László állatorvosok várják a pácienseket.

Hobbim a lovaglás, amit lassan 30 éve űzök, most Cupidóval a 6 éves angol telivérrel.

Családunk kedvencei   Bővebben >>

DR. SAUFERT GYULA: FILOZÓFIÁM Bővebben >>

A gyerekkori álmom vált valóra, amikor a Ligeti Állatorvosi Rendelőbe éppen állatorvost kerestek, így kerültem Pilisvörösvárra 2013 márciusában.

Dr. Fehérvári Dóra

Pilisvörösvár Állatorvos

Állatorvosi diplomámat 2012 februárjában szereztem. Az egyetemi szakdolgozatom témája a kutyák és macskák parazita-fertőzöttségének felmérése volt, melynek kapcsán az egyetem utolsó éveiben különösen sok időt töltöttem az Ürömi Állatorvosi Rendelőben. Végzés utáni első évben Solymáron dolgoztam egy kisállatorvosi rendelőben, ahol a kutyák és macskák ellátásába nyerhettem betekintést. Hamarosan a képalkotó diagnosztika (röntgen, ultrahang, mikroszkóp) és sebészet iránti érdeklődésem változtatásra késztetett. Szerencsémre a Ligeti Állatorvosi Rendelőbe éppen állatorvost kerestek, így kerültem Pilisvörösvárra 2013 márciusában. Ez a lépés  életem fordulópontjává vált, ugyanis egy nagyszerű, lelkiismeretes, állatszerető állatorvos csapat részévé válhattam, a gyerekkori álmom tulajdonképpen ekkor vált valóra.

A rendelő és a műszerpark folyamatos fejlesztésével, rendszeres rendelői vizitekkel és továbbképzéseken való részvétellel igyekszünk munkánkat, hivatásunkat egyre magasabb szinten végezni.

2018 májusa óta Kisállatgyógyász-szakállatorvos vagyok.

15 évesen tudtam, hogy állatorvos leszek. 2022. februárja óta  a Ligeti Állatorvosi Rendelő csapatát erősítem.

Dr. Major Edina

Pilisvörösvár Állatorvos

A családunkban mindig is rengeteg állat megfordult a kedvtelésből tartott állatokon át a haszonállatokig és én már kicsi gyermekként tudtam, hogy állatokkal szeretnék dolgozni. Bár az irány még képlékeny volt, 15 évesen végül meghoztam a döntést, hogy állatorvos szeretnék lenni, ennek tükrében váltottam iskolát és töretlenül készültem a felvételire és az egyetem elvégzésére.

Egyetemi éveim alatt, amikor csak a tanulmányaim lehetővé tették igyekeztem különböző kisállat rendelőkben segédkezni és gyakorlatot szerezni. Bár az egyetemi gyakorlatok alatt a lovakkal és haszonállatokkal folyatott munkát is örömmel végeztem, érdeklődésem véglegesen a kisállat gyógyászat irányába fordult.

Diplomámat 2022 februárjában szereztem meg és azóta a Ligeti Állatorvosi Rendelő csapatát igyekszem erősíteni, ahol olyan szakmai példamutatást és a fejlődésemet segítő, támogató környezetet kaptam, melyet korábban csak remélni mertem. Hosszú távú céljaim között szerepel a kisállatgyógyász szakállatorvosi képzés elvégzése, valamint képalkotó diagnosztikai és sebészeti ismereteim minél szélesebb körű bővítése. Ezenfelül az elmúlt években a magánéletemben kimagasló szerep jutott a kutyákkal való foglalkozásnak, így az etológia, a viselkedésterápia is érdeklődésem középpontjába került, a tapasztalataimat pedig igyekszem a rendelői munkám során is kamatoztatni, hiszen mind tudjuk, hogy az állatorvosi látogatások számos kiskedvenc számára igen komoly stresszel járnak.

Munkán kívüli szabadidőmet elsősorban 6 éves mentett agárkeverékemmel és 28 éves, ám annál fittebb és fiatalosabb lovammal töltöm. Ezenkívül egy 3 lábú mentett cica színesíti mindennapjaimat.

Szívügyem az állatjólét és kiskedvenceik egészsége.

Dr. Bartal Balázs

Pilisvörösvári Állatorvos és Ürömi Állatorvos

Gyermekkorom óta tudom, hogy gyógyítással szeretnék foglalkozni, gimnáziumi éveim alattpedig világossá vált, hogy az állatorvoslás az, amit egész életem során szeretnék csinálni.

Ez számomra nem csak egy munka, hanem a hivatásom, ez tesz boldoggá.
Fontosnak tartom, hogy az ember folyamatosan fejlessze magát és a különböző területeken megfelelő szaktudást sajátítson el. Egyetemi éveim alatt elkezdtem az Ürömi Állatorvosi Rendelőben tanulni és segédkezni, ahol megtanulhattam az ambuláns betegellátás, a bőrgyógyászat, a dietetika és a képalkotó diagnosztikai alapjait.

Ezek után a FuzioVet Állatkórházban és az Állatorvostudományi Egyetem Sebészeti Tanszékén sajátítottam el (az egyetemi tanulmányaim mellett) a szakma fortélyait, hogy egy sokszínű és terjedelmes gyakorlat-orientált tudásra tehessek szert.
A diplomaszerzés előtti évemet a Budapesti Állatkórházban töltöttem egy ösztöndíj program keretein belül, ahol a hétvégi- és éjszakai ügyeletek során összetett képet kaptam a sürgősségi betegellátásról, illetve a hatalmas esetszám miatt olyan esetekkel is találkoztam, amiket mások talán sose, vagy csak ritkán láthatnak.

Az állatorvosi diplomámat 2024 februárjában szereztem meg és rendkívüli öröm volt, amikor lehetőséget kaptam arra, hogy a Ligeti- és az Ürömi Állatorvosi Rendelő csapatának részese lehessek. Remélem munkámmal hozzájárulhatok az így is kimagasló szintű betegellátás segítéséhez és jó kapcsolatot alakíthatok ki a hozzánk járó állattartókkal.
A számomra különösen kedves szakterületek a kisállatgyógyászaton belül a lágysebészet, az aneszteziológia, a képalkotó diagnosztika (kiváltképp az ultrahangos vizsgálatok), a bőrgyógyászat, és a dietetika. Természetesen az előbb felsorolt területek mellett minden más kisállatokkal kapcsolatos problémával fordulhatnak hozzám bizalommal.

Szívügyem az állatjólét és kiskedvenceik egészsége.

Tasch Szilvia állatorvos asszisztens, a Pilisvörösvári Ligeti Állatorosi Rendelőben , ambuláns kezeléseknél és az adminisztrációban is segédkezik

Tasch Szilvia

Pilisvörösvár Állatorvos asszisztens

Gyermekkorom óta rajongok az állatokért. Egy álmom vált valóra azzal, hogy asszisztensként dolgozhatok a Ligeti Állatorvosi Rendelőben, ilyen fantasztikus állatorvosokkal, akiktől minden nap tanulhatok.

Munkám mellett kutyatenyésztéssel foglalkozom. Be Pawsitive Kennel alapítója és tulajdonosa vagyok. Kelet-európai juhász és német törpe pinscher  fajták tenyésztésével foglakozom. 

Nagyon fontos számomra, hogy egészséges és kiegyensúlyozott idegrendszerű kiskutyákat tenyésszek. Kutyáim és utódaik fantasztikus eredményeket érnek el Európa szerte a kutyakiállításokon és a kutyás sportokban. Szabadidőmben kereső és mentőkutya tréningre járok a kutyáimmal.

ÜRÖMI TÁRSRENDELŐNKBEN DOLGOZÓ KOLLÉGÁK

Dr. Minya László az Ürömi Állatorvosi Rendelőben dolgozik (ill. a saját Kabar utcai rendelőjében).

Az ultrahangos vizsgálatokat és a csontsebészeti műtétek a szakterülete.

A hétvégi és ünnepnapi ügyeletekben szintén részt vesz.

Dr. Minya László

Ürömi Állatorvos

Szinte már kisgyerekkoromtól kezdve predesztinalva volt, hogy állatorvos leszek mert édesapám és nagybátyám is állatorvos és sok időt töltöttem velük. Gyerekként mindig is lenyűgözött az a szeretet és az a tisztelet, ami körülvette őket. Engem a gyógyítás öröme sarkall arra, hogy igyekezzek mindig mindent megtenni a beteg állatokért, mert nincs annál boldogabb pillanat, mint amikor egy elesett, kiszolgáltatott állatot sikerül meggyógyítani.
Az egyetem elvégzése után a Budatétényi Állatkórházban volt lehetőségem tíz évig dolgozni és sok tapasztalatot szerezni.
Jelenleg Dr. Varga Eszter kolleganőmmel saját praxist üzemeltetünk, illetve az Ürömi Kisállatrendelőben is csapattag vagyok és időnként a Pilisvörösvári Ligeti Rendelő munkájában is részt veszek.
Kedvenc szakterületem az ultrahangos diagnosztika és a sebészet.
A szakdolgozatomat is a sebészeti tanszéken írtam veseátültetés témakörben.
Mottóm: egy gyógyult állat öröme a környezetében lévő embereket is boldoggá teszi.

Dr. Szeleczky Regina az Ürömi Állatorosi rendelőben dolgozik közel 10 éve. A hétvégi és ünnepnapi ügyeletekben ő is részt vesz.

Dr. Szeleczky Regina

Ürömi Állatorvos

2004-ben szereztem meg állatorvosi diplomámat Budapesten. 

Egyetemi éveim alatt 4 hónapot töltöttem gyakornokként a müncheni egyetem Sebészeti Tanszékén.
2005 óta dolgozom az Ürömi Állatorvosi Rendelőben, egyre bővülő, elhivatott csapatunk tagjaként.
2018-ban az egyetemi Kisállatgyógyász-szakállatorvosi képzés elvégzésével másoddiplomát szereztem.
„Hiszek abban, hogy a gyógyításhoz elengedhetetlen az odafigyelő, szeretetteljes vizsgálat, valamint a naprakész szaktudás.”

Baár Katalin állatorvos asszisztens a Pilisvörösvári Ligeti Állatorosi Rendelőben és az Ürömi Állatorosi rendelőben, ambuláns kezeléseknél és az adminisztrációban is segédkezik 2018 óta.

Baár Katalin

Pilisvörösvár - Üröm Állatorvos asszisztens

Az állatok és a velük való törődés már kisgyermek korom óta foglalkoztatott. 10 évesen összeszedtem a környék kóbor kutyáit, akiket etettem, gondoztam. Kamaszként is mindig volt saját vagy örökbefogadott kutyám, macskám, nyulam, madaraim, sündisznóm.
Rendszeresen sétáltattam, oktattam a szomszédok kutyáit.  Ma sincs ez másként, hangos a ház a hullámos papagájoktól, van halas és növényes akváriumom és vár haza három négylábú barátom, két németjuhász, a 7,5 éves Dalma, az örökbefogadott 4,5 éves Brendi, valamint a 2,5 éves Vacak cica.
Fontosnak tartom a felelős állattartást és állatvédelmet. Ennek szerepvállalásában az Ürömi Állatotthon önkénteseként 2016 szeptembere óta veszek részt. Felnőtt fejjel úgy döntöttem, hogy otthagyom az üzleti világot és valóra váltom gyerekkori álmomat, hogy szeretettel és tisztelettel a lehető legtöbbet foglalkozhassak az állatokkal. Ennek érdekében végeztem el az OKJ-s állatorvosi asszisztensi tanfolyamot kiváló eredménnyel.
2018 óta dolgozom asszisztensként, egy vidám csapat tagjaként az Ürömi Állatorvosi Rendelőben, ahol műtéteknél asszisztálok, adminisztrációs feladatokat látok el, valamint segédkezem az ambuláns kezelésekben.

KEDVENC AKCIÓS VIDEÓINK

Szép videókat készítettünk, ezeket örömmel megmutatjuk!