DROPP-OFF szolgáltatás

Dropp-off szolgáltatás - állatorvosi rendelő

Beindítottuk dropp-off szolgáltatásunkat a Ligeti Állatorvosi Rendelőben

Eddig is előfordult, hogy egy-egy tulajdonos különböző okokból nem akart bejönni a rendelőbe.  Ilyenkor telefonon, háznál vagy a parkolóban felvettük a kórelőzményt, átvettük a pácienst, majd a rendelőben megvizsgáltuk, szükség esetén elvégeztük a kiegészítő vizsgálatokat, megkapta a megfelelő kezelést majd kezelési tervvel és gyógyszerekkel hazaadtuk.

A koronavírus járvány idején talán még nagyobb jelentőséggel bír ez a szolgáltatásunk, hiszen így a gazdi teljes mértékben érintés mentesen, -anélkül, hogy bejönne a rendelőbe- tud maximális ellátást kérni kedvencének. Azoknak a Tulajdonosoknak is tudunk ezzel segíteni, akiknek nincs idejük megvárni egy-egy hosszabb vizsgálatot, kezelést, műtétet. Boxban szállítható állat esetén lehetőség van az ellátást házhoz kérni.

Dropp-off szolgáltatás - állatorvosi rendelő

Mi a dropp-off rendszer pontos menete?

  1. a Tulajdonos telefonon jelzi az igényét a szolgáltatásra és időpontot/kiszállást egyeztetünk
  2. már az 1 pont alkalmával felvesszük a kórelőzményt (mióta beteg az állat?- étvágya, kedve milyen? –hasmenés, hányás volt-e? –fájdalmat jelez-e? stb.)
  3. behozza a kedvencét -akár már a parkolóban asszisztensünk átveszi maszkban, kesztyűben, vagy kollégánk kimegy házhoz és ott veszi át a pácienst.
  4. mi megvizsgáljuk a beteget és telefonon megbeszéljük a szükséges kiegészítő vizsgálatokat (pl. röntgen, ultrahang, vérvizsgálat) és a kezelési tervet.
  5. A szintén előre egyeztettet időpontban a Gazdi eljön kedvencéért, akit a parkolóban átadunk részletes kórlappal, gyógyszerekkel, kezelési tervvel ill. a számla rendezése is ekkor történik. A háznál történő átadás is hasonló képpen zajlik.
Dropp-off szolgáltatás - állatorvosi rendelő

Mi a feltétele a szolgáltatás igénybevételének?

Elengedhetetlen feltétel, hogy a Tulajdonos napközben elérhető legyen telefonon.

Mennyibe kerül a dropp-off rendszer a Gazdának?

A szolgáltatásnak nincs külön extra felára (a vizsgálatok, gyógyszerek árát minden esetben egyeztetjük a tulajdonossal), csak az állat esetleges szállításakor kérjük el a kiszállási díjat (mind az oda , mind a vissza szállítást.)