© 2019. Saufert Gyula - Pilisvörösvári Ligeti Állatorvosi Rendelő  Pilisvörösvár, Kisfaludy u. 48. Tel: +36 26 332-450, +36 30 9241-520

IMPRESSZUM

Állatorvos Pilisvörösvár | Állatortopédia | Pilisvörösvári állatorvos

Állatorvos Pilisvörösvár
Állatorvos Pilisvörösvár Ügyelet Bemutatkozás Szolgáltatások Galéria Kapcsolat Kutyakozmetika  Állateledel bolt  Tudásanyag
Pilisvörösvár Állatorvos - Ligeti Állatorvosi Rendelő Állatorvos Pilisvörösvár

Kisfaludy u. 48. | Telefon: +36 26 332-450 | Állatorvosi ügyelet : +36 30 9241-520

ÁLLATGYÓGYSZERTÁR / ÁLLATORVOSI PATIKA

Állatgyógyszertár/állatorvosi patika Pilisvörösvári Ligeti Állatorvosi RendelőbenRendelőnkben külön állatgyógyszertárat ill. állatpatikát nem üzemeltetünk, de van saját kézi gyógyszertárunk.

A kézi gyógyszertár abban különbözik az állatgyógyszertártól(állatpatikától), hogy itt az általunk vizsgált állatok részére adunk ki vényköteles gyógyszereket. Természetesen a nem vényköteles termékek széles választékával várjuk azokat is, akik nem vizsgálatra jönnek kedvencükkel. Számukra a legtöbb állatgyógyszer elérhető, valamint a bolha-, kullancs-, légy-, tetü- és egyéb külső élősködők elleni  ill. belső féregtelenítő termékek is.

Az önálló állatpatikákkal/állatgyógyszertárakkal szemben-ahol állatorvosi vizsgálat nincs-nálunk a páciens részletes klinikai, és szükség esetén műszeres diagnosztikai vizsgálata is megtörténik, így kedvencük számára mindig a legjobb, leghatékonyabb gyógyszert tudjuk adni. (Sajnos sokszor tapasztaljuk, hogy kedvencük egy nem diagnosztizált, képzelt betegségre kap nem megfelelő, akár súlyos tüneteket pl. gyomorvérzést okozó gyógyszereket.)

A gyógyszerek óriási száma miatt előfordulhat, hogy kézi állatgyógyszertárunkban nincs bent az adott termék, de ezt néhány napon belül be tudjuk szerezni, hiszen több, köztük a legnagyobb magyarországi gyógyszernagykereskedővel állunk szoros, napi kapcsolatban.


Gyógyszerek ára

Kézi állatpatikánk árai a hasonló állatorvosi rendelők és állatgyógyszertárak árait követi, a nagy áruházakban is elérhető termékáraknál általábban kedvezőbb. Termékeink közül többet a tavaszi és őszi időszakban akciós árban vagy 4+1 kedvezménnyel értékesítjük.

A külső élósködők (bolha és kullancs) ellenes termékeinket a gazdával részletesen átbeszélve, a kedvenceinek legkedvezőbb árban és mínőségben ajánljuk.Állatgyógyszertár/állatorvosi patika Pilisvörösvári Ligeti Állatorvosi Rendelőben Állatgyógyszertár/állatorvosi patika Pilisvörösvári Ligeti Állatorvosi Rendelőben Állatgyógyszertár/állatorvosi patika Pilisvörösvári Ligeti Állatorvosi Rendelőben

Kézi gyógyszertárubnkban az alábbi termékcsoportokat/termékeket biztosan megtalálja:


Külső élősködők (bolha, kullancs, légy, szúnyog, tetü) ellenes termékek (kutya ill. macska, nyúl, vadászgörény részére):


Spot on antiparazitikumok:
Advantix, Vectra D3, Effipro, Frontline, Frontline Combo, Ex-Spot, Stronghold, Advocate, Broadline, Effitix

Nyakörvek: Foresto, Kitlix, Bolfo, Scalibor

Tabletták: Bravecto, Nexguard, Nexguard Spectra

Spray: Insecticid 2000, Effipro spray, Frontline spray, Neostomosan oldat

Madarak, kisemlősök: SH Lihgt ivermectin, Rhodomectin


Féreghajtók

Drontal, Milbemax, Cestal, Quanifen, Vitaminthe, Banminth paszta


Fádalom és gyulladás csökkentő készítmények

Carprofen és meloxicam hatóanyaggal


Porcépítők

Flexivet, Aptus AptoFlex, C11, GF600


Vitaminok, májvédők, immunstimulánsok

Lavet, Lavet prémium, VetriDMG, Immunovet, HepatoSupport, HepaPet, CaloPet


Probiotikumok, emésztőszervi készítmények

Endia paszta, Probicol H paszta, Gastroferm por


Fogászati termékek, fogkőképződés megelőzése

Szívre és keringésre ható készítmények

Hurutoldók

Allergia ellenes termékek

Gyógysamponok, kenőcsök (pl. Kék Lukács)