Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

 

Kérjük, hogy a megrendelőlap elküldése előtt figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket és kizárólag abban az esetben küldje el rendelését, ha annak minden pontjával egyetért és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre.

ÜZEMELTETŐI ADATOK
Üzemeltető/Kiadó: Sau. Fair Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
Üzemeltető/Kiadó címe: 2085 Pilisvörösvár, Kisfaludy utca 48.
Üzemeltető/Kiadó adószáma: 24624637-2-13
Cégjegyzékszám:13-06-029370
Üzemeltető bankszámla száma: OTP 11742245-20054465-00000000
Kapcsolattartó: Tóth Bettina
Kapcsolattartó elérhetősége: aloazlokonyv@gmail.com

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK
A https://vorosvariallatorvos.hu/a-lo-az-lo-lovaskonyv/weboldalon megjelenített termék (könyv) online rendelhető és postai kézbesítéssel, a megrendelő által megadott címen vehető át. A megrendelőlapon feltüntetett bruttó 14.950- forintos ár a szállítási díjat nem tartalmazza. A szállítással és fizetéssel kapcsolatos tudnivalókról lejjebb talál tájékoztatást, valamint abban a visszaigazoló válaszlevélben, melyet a megrendelést követően küldünk Önnek e-mailben.

KISZÁLLÍTÁS
A megrendelt terméket (könyvet) a Magyar Posta Zrt. igénybevételével juttatjuk el Önhöz.
A szállítás díja a megrendelőt terheli, amely belföldön bruttó 2.550 Ft. Egyéb országokba történő szállításról kérjük, érdeklődjön a https://vorosvariallatorvos.hu/a-lo-az-lo-lovaskonyv/e-mail címen! A szállítási díjat kérjük, a megrendelt termék (könyv) árával együtt előre megfizetni. A könyv várható kézbesítése a fizetés beérkezésétől számított kb. 1 héten belül.

FIZETÉS
A teljes végösszeget, vagyis a megrendelt termék (könyv) árát plusz a szállítási díjat, előre, egy összegben kérjük kifizetni banki átutalással a könyv kiadójának és kizárólagos forgalmazójának, azaz a Sau. Fair Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság számlájára: OTP 11742245-20054465-00000000. Kérjük, hogy a banki átutalás megjegyzés rovatába tüntesse fel a díjbekérő számla sorszámát, hogy beazonosíthassuk átutalását, és minél hamarabb indíthassuk a csomag kiszállítását! Külföldről történő átutaláshoz szükséges banki adatokkal kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot velünk!

SZÁMLÁZÁS
A megrendelt termékről (könyvről) elektronikus úton díjbekérőt küldünk, a rendelés összegének beérkezése után pedig áfás számlát állítunk ki, melyet utólag, e-mailben küldünk meg. Utánvéttel történő rendelés esetén, a rendelés után e-mailben megküldjük az utánvét költségével terhelt áfás számlát, melyet a kézhezvételkor kell kiegyenlíteni a kézbesítőnél. Amennyiben a számlát nem a saját nevére szeretné kapni, kérjük, hogy a szükséges cégadatokat (cégnév, székhely, adószám) adja meg a megrendeléskor a megjegyzés rovatban!

ELÁLLÁSI JOG
A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999 (II.5) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a vásárlót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli. Amennyiben élni szeretne az elállás jogával, úgy azt a fent megadott elérhetőségek közül bármelyiken közölheti.

ADATKEZELÉS
A weboldal használata során a https://vorosvariallatorvos.hu/a-lo-az-lo-lovaskonyv/részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat az üzemeltető bizalmasan kezeli és nem adja ki további fél számára, kivételt jelent ez alól a futárszolgálat, amely a megrendelt terméket kiszállítja. A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A https://vorosvariallatorvos.hu/a-lo-az-lo-lovaskonyv/ weboldal böngészésével, továbbá megrendelésének elküldésével elfogadja az üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

 

Kapcsolat
Tóth Bettina
Tel.: +36 30 320 1903
Email: aloazlokonyv@gmail.com

aloazlokonyv@gmail.com

Felelős kiadó:
Dr. Saufert Gyula. Sau. Fair Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság, 2085 Pilisvörösvár, Kisfaludy utca 48.

Nyomda: Prime Rate Kft. 1044 Budapest, Megyeri út 53.
Kiadás éve: 2023