© 2019. Saufert Gyula - Pilisvörösvári Ligeti Állatorvosi Rendelő  Pilisvörösvár, Kisfaludy u. 48. Tel: +36 26 332-450, +36 30 9241-520

IMPRESSZUM

Állatorvos Pilisvörösvár | Állatortopédia | Pilisvörösvári állatorvos

Állatorvos Pilisvörösvár
Állatorvos Pilisvörösvár Ügyelet Bemutatkozás Szolgáltatások Galéria Kapcsolat Kutyakozmetika  Állateledel bolt  Tudásanyag
Pilisvörösvár Állatorvos - Ligeti Állatorvosi Rendelő Állatorvos Pilisvörösvár

Kisfaludy u. 48. | Telefon: +36 26 332-450 | Állatorvosi ügyelet : +36 30 9241-520

BEMUTATKOZÁS

Az egyetem elvégzése után először sertés és szarvasmarha telepen, majd egy versenyistállónál dolgoztam.1992-ben a kedvenc állatokhoz való kötődésem miatt úgy döntöttem: saját állatorvosi rendelőt nyitok. Pilisvörösváron béreltem épületet és nyitottam meg rendelőmet, elsők közt a megyében. A praxis folyamatos bővítésével, állateledelbolt és kutyakozmetika nyitásával kinőttük az épületet és végre sikerült saját ingatlanba költözni a Kisfaludy u. 48-ba. Az épület rendbehozatala után a rendelő felszereltségét bővítettem, a folyamatos fejlesztések után most már videootoscop, ultrahang diagnosztika, nagyfrekvenciás röntgenkészülék, automata röntgenfilm hívó, ultrahangos fogkőeltávolító, a tökéletes műtéti sebkészítéshez és vérzéscsillapításhoz elektrokauter, az állatok biztonságos altatásához altatógép, oxigén koncentrátor, őrzőmonitor, állatmérleg várja a pácienseket. Műtőnkben már csontsebészeti beavatkozásokat is el tudunk végezni. 2008 szeptemberére készült el az Állatházunk.(Állatház) A fejlesztések mellett természetesen rendszeresen továbbképzéseken is részt veszek. 2002-ben külföldre távozó kollégámtól átvettem az Ürömi Állatorvosi Rendelő irányítását, ahol dr. Szeleczky Regina és dr. Minya László állatorvosok várják a pácienseket.

Hobbim a lovaglás, amit lassan 25 éve űzök, most Hadúrral a 8 éves angol telivérrel.

Családunk kedvencei   Bővebben >>

Történetünk

A Pilisvörösvári Ligeti Állatorvosi Rendelő - Kutyakozmetika - Állateledel bolt

Ahol az Ön kedvence az első!

A Ligeti és Ürömi Állatorvosi Rendelő munkatársai arra törekednek, hogy az Ön kedvencei nagy figyelmet, alapos viszgálatot és egyedi ellátást kapjanak. A betegvizsgálati módszereinket (rendszeres továbbképzések) és eszközeinket folyamatosan bővítjük (röntgen, automata hívó, ultrahang, EKG, mikroszkóp, labor háttér, lágylézer, ultrahangos fogkőeltávolító stb.). A korszerű betegvizsgálati lehetőségek alkalmazásával biztosítani tudjuk, hogy kedvence a megfelelő kezelés alkalmazásával gyorsan és lehetőleg teljesen meggyógyuljon. A dignózis felállítása során részletesen elmagyarázzuk állata problémáját, a kezelést és kórjóslatot. Folyamatosan törekszünk arra, hogy a mai igényeknek megfelelő kultúrált környezetet, jó parkolási lehetőséget, kényelmes várót, barátságos kezelőt és kórházi részleget alakítsunk ki modern vizsgálati és kezelő eszközökkel.

A környék első, legnagyobb és legjobban felszerelt rendelőjében (Ligeti Rendelő) az Ön kedvence az első! Akár hétközben, éjjel vagy hétvégén van problémája hozzánk mindig fordulhat segítségért!


Ligeti Rendelőről szóló kisfilmet láthatják.

Orvosaink, Munkatársaink

Dr. Saufert Gyula, állatorvos

Állatorvosi diplomámat 2012 februárjában szereztem. Az egyetemi szakdolgozatom témája a kutyák és macskák parazita-fertőzöttségének felmérése volt, melynek kapcsán az egyetem utolsó éveiben különösen sok időt töltöttem az Ürömi Állatorvosi Rendelőben. Végzés utáni első évben Solymáron dolgoztam egy kisállatorvosi rendelőben, ahol a kutyák és macskák ellátásába nyerhettem betekintést. Hamarosan a képalkotó diagnosztika (röntgen, ultrahang, mikroszkóp) és sebészet iránti érdeklődésem változtatásra késztetett. Szerencsémre a Ligeti Állatorvosi Rendelőbe éppen állatorvost kerestek, így kerültem Pilisvörösvárra 2013 márciusában. Ez a lépés  életem fordulópontjává vált, ugyanis egy nagyszerű, lelkiismeretes, állatszerető állatorvos csapat részévé válhattam, a gyerekkori álmom tulajdonképpen ekkor vált valóra.

A rendelő és a műszerpark folyamatos fejlesztésével, rendszeres rendelői vizitekkel és továbbképzéseken való részvétellel igyekszünk munkánkat, hivatásunkat egyre magasabb szinten végezni.

2016 májusa óta Kisállatgyógyász-szakállatorvos hallgató vagyok az Állatorvosi Egyetemen.

Dr. Kanász-Nagy Dorka, állatorvos

Dr. Minya László az Ürömi Állatorvosi Rendelőben dolgozik (ill. a saját Kabar utcai rendelőjében).

Az ultrahangos vizsgálatokat és a csontsebészeti műtétek a szakterülete.

A hétvégi és ünnepnapi ügyeletekben szintén részt vesz.

Dr. Minya László, állatorvos

Dr. Szeleczky Regina az Ürömi Állatorosi rendelőben dolgozik közel 10 éve. A hétvégi és ünnepnapi ügyeletekben ő is részt vesz.

Dr. Szeleczky Regina, állatorvos

Dr. Szentpétery Zselyke állatorvos - szemészeti szakrendelés

Dr. Szentpétery Zselyke, állatorvos

Dr. Minya László, állatorvos Dr. Szeleczky Regina, állatorvos Dr. Szentpétery Zselyke, állatorvos Dr. Saufert Gyula, állatorvos - Ligeti Állatorvosi Rendelő Pilisvörösvár Dr. Kanász-Nagy Dorka, állatorvos

Szakmai elhivatottságomat már fiatal koromban meghatározta, hogy állatorvos családban nőttem fel. Már egyetemi tanulmányaim alatt tudtam, hogy elsősorban kisállat sebészettel szeretnék foglalkozni, ezért több éven keresztül részt vettem az egyetemi klinika ortopédiai műtőjének mindennapi munkájában. 2008-ban lehetőségem nyílt a Bécsi Állatorvostudományi Egyetem radiológiai tanszékén tudásom bővítésére.

Állatorvosi diplomámat 2009-ben, Kisállatgyógyász szakállatorvos másoddiplomámat 2017-ben vehettem át.

A végzést követően több ismert budapesti és pest megyei állatkórházban dolgoztam, ahol elsősorban lágysebészeti, ortopédiai, traumatológiai és neurológiai ellátásban vettem részt.

2017. juniustól csatlakoztam a Ligeti Állatorvosi Rendelő lelkes és szakmailag elhivatott csapatához, ahol a legjobb tudásommal szeretnék hozzájárulni a kedvencek gyógyulásához.

Kedden és csütörtökön délelőtt ortopédiai szakrendelést is tartok. (Bejelentkezés szükséges!)


Dr. Péterhegyi Csanád, állatorvos

Dr. Péterhegyi Csanád, állatorvos